CkenG steunt burgerinitiatief schelpenpad Limmen van harte

Twee inwoners van Limmen, Jan Pepping en Ewald Schoorl, vragen aandacht voor de schelpenpaden die deel uitmaken van het park aan de Vuurbaak en Middenweg. De paden liggen aan de oostzijde en westzijde van het park en verkeren in een slechte conditie. Door de harde ondergrond kan regenwater niet weglopen, met plassen en modderpoeltjes als gevolg.

Pogingen de paden aan te vullen met nieuwe schelpen bleken de afgelopen jaren slechts korte tijd een oplossing te bieden. Volwassenen, kinderen en vooral mindervaliden moeten daarom noodgedwongen een andere route kiezen. De inwoners zijn nu een burgerinitiatief gestart om de bestrating van de paden op de politieke agenda te krijgen.

CKenG luistert en steunt het burgerinitiatief van harte

Dit initiatief past helemaal in de wijze waarop CKenG graag ziet dat Castricum wordt bestuurd: goed luisteren naar onze inwoners en opvolging geven aan hun goede idee├źn en voorstellen. Kandidaat raadslid Rob Berkemeier heeft de situatie ter plaatse met Jan Pepping bekeken en doorgesproken. CKenG steunt hun voorstel om het schelpenpad te vervangen door duurzame, eigentijdse bestrating van harte!

Naast vergroting van de veiligheid zal bestrating ook zorgen voor een betere aanblik en lagere onderhoudskosten. De initiatiefnemers hebben dan ook op Facebook veel bijval gekregen voor hun voorstel. CKenG zal zijn uiterste best doen om ook bij andere fracties in de gemeenteraad steun te vinden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *