Leo van Schoonhoven lijsttrekker voor CKenG bij verkiezingen in 2018

De ledenvergadering van CKenG heeft op 28 november tijdens een drukbezochte en geanimeerde bijeenkomst in sporthal De Bloemen unaniem Leo van Schoonhoven gekozen tot lijsttrekker bij de gemeenteraadsverkiezingen in 2018. Leo heeft al bestuurlijke ervaring opgedaan in de periode van 2014 tot 2016, toen hij namens CKenG wethouder was in de gemeente Castricum. Zowel voor als na deze periode is hij actief betrokken in alle geledingen van de lokale samenleving als voorzitter van de ondernemersvereniging OVC, lid van de Initiatiefgroep voor het nieuwe zwembad en tal van andere maatschappelijke zaken.

Samen met fractievoorzitter Roel Beems en de CKenG-fractie heeft Leo de afgelopen jaren de belangen van onze inwoners in Akersloot, Bakkum, Castricum en Limmen behartigd. Roel ziet vanwege drukke werkzaamheden buiten de gemeente geen kans om drie maanden intensief campagne te voeren en ambieert daarom niet, zoals bij de vorige verkiezingen in 2014, opnieuw een rol als lijsttrekker.

Remco van Zelst, voorzitter van het CKenG-bestuur: ’Roel blijft wel beschikbaar voor de lokale politiek ná de verkiezingen op 21 maart. Van zijn kennis en ervaring kan onze partij en de hele gemeente profiteren. Nog voor de Kerstmis maken wij onze volledige kandidatenlijst bekend. Naast Roel Beems en ons andere ervaren raadslid Willem Veldt zullen een aantal veelbelovende kandidaten de bovenste posities op de lijst innemen.’

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *