Campagne verkiezingen gemeenteraad van start – CKenG luistert!

Op 21 maart 2018 vinden er in het hele land verkiezingen plaats. Ook de inwoners van Castricum kiezen hoe de gemeenteraad de komende vier zal zijn samengesteld. In 2014 gingen de meeste stemmen naar CKenG. Onze partij heeft daarom bij de verkiezingen in maart Lijst 1.

CKenG luistert!

De campagne ging op vrijdag 19 januari van start met de overhandiging van het verkiezingsprogramma aan Willem Veldt, raadslid voor CKenG en al sinds 1964 actief in de lokale politiek. Het programma werd overhandigd door campagneleider en voormalig wethouder Bert Meijer en heeft de veelzeggende titel ‘CKenG luistert!’ gekregen. Dat is namelijk precies waar de rol van volksvertegenwoordigers om draait: weten wat er speelt en leeft bij inwoners, in de wijken, bij sportverenigingen en lokale ondernemers. Waar politici en wethouders zich vaak gedragen als regenten en besturen op afstand, ziet CKenG dat heel anders: wij luisteren naar inwoners en behartigen hun belangen in de gemeenteraad.

De sportiefste partij van Castricum had voor de start van de campagne een passende locatie uitgezocht: sportpark Noord-End. Na de overhandiging van het programma werd de aftrap gezamenlijk verricht door Bert Meijer en lijsttrekker Leo van Schoonhoven. Aansluitend werd de CKenG-campagnebus in gebruik genomen op de plek waar onze partij graag het nieuwe zwembad wil realiseren, namelijk het voetbalveld achter het Jac. P. Thijssecollege. Wat ons betreft moet FC Castricum voor deze locatie natuurlijk wel een goede compensatie door de gemeente aangeboden krijgen.

Verkiezingsprogramma 2018

Van het Verkiezingsprogramma ‘CKenG luistert!’ is een interactieve bladerversie gemaakt, die geïnteresseerden online kunnen lezen. Voor belangrijke thema’s als ‘Inwoners & Participatie’, ‘Sport & Bewegen’, ‘Recreatie & Toerisme’ en ‘Castricum Duurzaam’ zijn speciale versies gemaakt. Klik op de links om verder te lezen! Het programma en de thema’s staan ook overzichtelijk onder elkaar op onze webpagina ‘Verkiezingen 2018’.

De CKenG-campagnebus zal iedereen de komende overal in Akersloot, Bakkum, Castricum, Limmen en De Woude tegenkomen. Door de opvallende borden herken je hem vanzelf! Wij nodigen je van harte uit om in de bus plaats te nemen en ons te laten weten wat jij in onze gemeente belangrijk vindt. Je bent van harte welkom. Ons verkiezingsprogramma heet namelijk niet voor niets ‘CKenG luistert!’

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *