CasRC en All Blacks zorgen voor enorme Castricum promotie

Het meest succesvolle sportteam ter wereld, de All Blacks uit Nieuw-Zeeland, was de afgelopen dagen op bezoek bij de Castricumse Rugbyclub. Van woensdag tot en met zondag werd er getraind en wedstrijden gespeeld op sportpark Wouterland. Hoogtepunt was de sportieve strijd op zondagmorgen, waar duizenden toeschouwers getuige waren van de Nieuw-Zeelandse kracht, de klasse en de wil om de beste te zijn.

De complimenten van CKenG gaan uit naar de Castricumse Rugbyclub. Op hun website, via Facebook en ter plaatse op Wouterland heeft onze fractie kunnen zien welke enorme inspanning alle vrijwilligers hebben geleverd om dit evenement perfect te laten verlopen en de bijdrage die zij daarmee hebben geleverd aan de promotie van onze gemeente. De mensen van CasRC hebben zowel sportief als toeristisch Castricum geweldig op de kaart gezet!

Goede voorbeelden doen volgen. Naast onze plaatsgenoot en voormalig Oranje-keeper Maarten Stekelenburg, de hardlopers van AV Castricum en de beste tennistalenten uit de hele wereld die deelnemen aan het Biesterbos Open nu dus ook de wereldtop op ‘onze’ rugbyvelden. Als sportiefste partij van Castricum is CKenG er blij mee. Wij hopen dat dit nieuwe hoogtepunt een impuls zal zijn voor de breedtesport in onze gemeente en de aandacht die sport krijgt op de lokale politieke agenda.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *