CKenG Academy gaat van start

Een leergang voor jongeren en wellicht ook ouderen die geïnteresseerd zijn in het bedrijven van politiek binnen onze lokale politieke kaders. Dat is, in één zin samengevat, de opzet van de CKenG Academy. De leergang wordt opgezet door Bert Meijer en partijgenoot Leo van Schoonhoven. Het voorbereiden van mensen op een toekomstige rol in de lokale politiek wordt steeds belangrijker, nu de Rijksoverheid in toenemende mate taken en budgetten overhevelt naar gemeenten. Mede door de regionalisering wordt het werk van Raadsleden daardoor steeds complexer en neemt hun verantwoordelijkheid toe.

Tijd dus voor een opleiding die in deze behoefte voorziet. CKenG neemt het initiatief voor de gemeente Castricum. Klik hier om meer te lezen over de CKenG Academy.

Er is nog plaats om deel te nemen. De CKenG Academy gaat van start op dinsdag 4 februari a.s. om 17.00 uur bij Tromp Medical aan de Haarlemmerweg 75 in Castricum. Meer weten of interesse om deel te nemen? Mail dan naar e.meijer@hccnet.nl. Lid zijn van CKenG is mooi, maar niet noodzakelijk. Alle deelnemers zijn van harte welkom.

 

 

 

 

https://ckeng.nl/?page_id=204

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *