Reddingsplan CKenG voor komende Bloemendagen

De Stichting Bloemendagen Limmen heeft het moeilijk. Dus daar moeten we wat aan doen! Zoals bekend gaan de Bloemendagen na dit jaar niet meer door. Lokale partij CKenG had al aangeboden een prikploeg ter beschikking te stellen. Maar dat blijkt niet voldoende te zijn. Andere lokale partijen volgen dit aanbod jammer genoeg niet. Dat gaat Leo van Schoonhoven, de kandidaat wethouder voor CKenG uit Limmen, enorm aan het hart.

Leo van Schoonhoven: ‘We kunnen met zijn allen niet zonder slag of stoot, de Bloemendagen op hun kont laten gaan. Het bestuur heeft er natuurlijk ook al van alles aan gedaan. Maar met hulp van CKenG kunnen we samen toch net iets meer doen. We zijn niet voor niets een lokale partij die 100% gaat voor alle kernen uit de gemeente. Dit evenement is veel te mooi om uit onze handen te laten vallen. Ik ben als ondernemer niet gewend om zonder strijd zaken gerealiseerd te krijgen. Vandaar dat wij vanuit CKenG hebben aangeboden de stichting Bloemendagen Limmen te ondersteunen. We zijn direct in actie gekomen nadat we een idee hadden hoe. Ons idee is simpel. We gaan iedereen binnen de hele gemeente motiveren mee te doen door te vragen wat tijd beschikbaar te stellen aan de komende bloemendagen. Als er voldoende ‘prikkers’ komen is het belangrijkste probleem opgelost. De tijd die mensen beschikbaar moeten stellen om het enorm arbeidsintensieve prikken mogelijk te maken is de bottleneck. Het kost ook gewoon veel tijd. We willen iedereen uit de hele gemeente vragen twee avonden ter beschikking te stellen. In de week van maandag 21 tot en met vrijdag 25 april steeds tussen 19.00u en 22.00u. Wij delen de prikkers dan in bij een bestaande prikploeg. We hopen niet alleen onze CKenG leden te motiveren, die doen sowieso mee, maar iedereen die de Bloemendagen een warm hart toedraagt. We benaderen ook alle ondernemers, alle sportclubs en alle ouderenverenigingen van Akersloot, Bakkum, Castricum, Limmen en De Woude. Burgemeester en wethouders worden ook benaderd. De CKenG-wethouder Bert Meijer heeft al toegezegd mee te willen helpen. Via Peter Rozenbeek, de communicatiemanager van de gemeente Castricum, worden de burgemeester en de ambtenaren op het gemeentehuis benaderd om ze te vragen ook mee te doen. Marco Snel uit Limmen heeft aangegeven dat hij Leo gaat helpen. We moeten dan wel het gevoel hebben dat we gesteund worden door voldoende inwoners van de gemeente! CkenG stelt een krat bier per prikploeg beschikbaar. Het Nieuwsblad van Castricum wil ook meedoen en zal promotionele ondersteuning bieden. Uiteraard doet ook de LOV-krant mee. Nu nog genoeg prikkers!´

U kunt zich opgeven om mee te prikken via: leovanschoonhoven@ckeng.nl. U krijgt na uw opgave vanzelf een oproep en uw indeling.

Doe mee, het kost u wel wat tijd maar dit is zo´n mooi evenement. Dat moeten we als inwoner van onze gemeente niet uit onze handen laten vallen. De Bloemendagen zetten Limmen en heel de gemeente Castricum zo mooi op de kaart, dat hier promotioneel niets tegenop kan.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *