CKenG-prikploeg voor Bloemendagen Limmen

De organisatie van de Bloemendagen in Limmen heeft het moeilijk om voldoende prik-ploegen bij elkaar te krijgen. CKenG vindt de Bloemendagen één van de meest aansprekende evenementen uit de hele regio. Door de Bloemendagen zet de Limmense bevolking zowel Limmen als de hele gemeente Castricum op de kaart. Van heinde en verre komen de toeschouwers. Een mooie promotie van ons prachtige woon- en leefgebied.

De belangstelling voor het maken van de mooie mozaïeken loopt terug. Het is, weet Leo van Schoonhoven -die zelf in Limmen aan de Westerweg woont- uit ervaring: ‘Best een pak werk.’ Hij heeft enkele jaren achtereen geholpen met de mozaïeken van John Böhm van de Hogeweg. ‘De gezelligheid tijdens het maken van een mozaïek is waar je het voor doet. En het is natuurlijk leuk als je een prijs wint.’

CKenG stelt graag een prikploeg beschikbaar. Aan mevrouw Liesbeth Hendrix-Segerius, woordvoerdster van de Bloemendagen heeft Leo deze hulp aangeboden. Dit omdat niet alleen hij, maar heel CKenG als lokaal betrokken partij, de Bloemendagen niet alleen met woorden, maar ook met daden actief wil ondersteunen. Haar reactie op dit aanbod van CKenG is heel positief.

Liesbeth Hendrix-Segerius: ‘Toevallig had ik dit net van het weekend gelezen in de advertentie van CKenG in de LOV-krant. Ik dacht leuk, maar hoe zouden ze daarmee ons werkelijk kunnen helpen? Gelukkig mogen we al jaren rekenen op een subsidie vanuit de gemeente. Hierdoor kunnen we vele dingen bekostigen. Nu u met dit idee komt, is dat helemaal fantastisch. Natuurlijk nemen we jullie aanbod aan. Een goede manier om de partijleden op een andere manier te leren kennen.’

De organisatie kan zelf bepalen waar het CKenG mozaïek geplaatst word. Het zal geen politieke lading bevatten, mede omdat er pas na de verkiezingen geprikt gaat worden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *