CKenG live op Radio Veronica

Rob Berkemeier en Leo van Schoonhoven waren vanmorgen al vroeg op weg naar Het Gooi. Zij waren uitgenodigd door Rick van Velthuysen, de presentator van het ochtendprogramma ‘Rick in de Morgen’ dat dagelijks wordt uitgezonden.

De uitnodiging was de beloning voor het winnen van de Verkiezing van het Verschrikkelijkste Verkiezingslied. CKenG liet daarbij andere inzenders ver achter zich en won de wedstrijd met 34% van de stemmen. Na een kort vraaggesprek mocht Rob het nummer live op de radio zingen.

Het leverde hem applaus op van de DJ’s die het optreden als volgt verwoordden op hun Facebook-pagina: “De climax van Veronica’s Verschrikkelijkste Verkiezingslied Verkiezing is het live performen van het lied op Radio Veronica. En dat ging toch goed!!”

Met het optreden van Rob op de landelijke radio en ruim 15.000 hits op YouTube sluit CKenG het ludieke deel van de verkiezingscampagne af. Wij gaan ons nu weer volledig bezighouden met serieuze zaken, zoals het gezond besturen van de gemeente Castricum.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *