CKenG praat niet alleen over Tiny Houses maar biedt ook de grond aan

De laatste weken is er veel over Tiny Houses gesproken: kleine woonunits die kunnen voorzien in een tijdelijke woonbehoefte voor bijvoorbeeld starters of andere woningzoekenden die op korte termijn huisvesting nodig hebben. Maar met alleen praten kom je er niet. Er zal grond beschikbaar gesteld moeten worden om de woonunits daadwerkelijk te kunnen plaatsen.

Het verschil tussen dromen en doen

Door de gesprekken over het onderwerp raakte onze Fred Weda (kandidaat 7 op de Lijst van CKenG) zo enthousiast, dat hij spontaan zijn weiland in Limmen heeft aangeboden. Op de 3.200 m2 is volop ruimte voor een flink aantal huisjes. “De grond is prettig toegankelijk en biedt een schitterend uitzicht”, zegt Fred.

Natuurlijk zijn alleen de locatie en de Tiny Houses nog niet voldoende. Er zullen door de gemeente en Nutsbedrijven ook voorzieningen moeten worden getroffen voor water, elektra en riolering. Maar de vierkante meters maken wel het verschil tussen dromen en doen!

CKenG peilt belangstelling voor locatie in Limmen

Het Nieuwsblad voor Castricum heeft in de editie van woensdag 7 maart uitgebreid aandacht besteed aan Tiny Houses en het initiatief van CKenG. Het is de bedoeling van Fred Weda en lijsttrekker Leo van Schoonhoven om de belangstelling onder woningzoekenden te peilen. Binnen 24 uur na publicatie hebben zich al 4 stellen (8 personen) gemeld.

Lijkt het wonen in een Tiny House jou ook wel wat en vind je de Schoollaan in Limmen een aantrekkelijke locatie? Neem dan contact op via het mailadres leovanschoonhoven@ckeng.nl. Lees hier het hele artikel in het Nieuwsblad van Castricum.

Foto: Nieuwsblad voor Castricum, BDU Media

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *