CKenG wil een oplossing voor de Corso bioscoop

Inwoners van Castricum hebben geschrokken gereageerd op het nieuws dat de Corso bioscoop gaat verdwijnen. En terecht! De Corso hoort bij Castricum. CKenG wil dat er een maximale inspanning wordt gedaan om de bioscoop te behouden.

Natuurlijk vindt ook onze partij dat de exploitant van een zelfstandige onderneming zélf in zijn exploitatie moet voorzien. Dat is in dit geval ook helemaal geen discussie: Erik Weel zegt dat zelf ook. Maar de gemeente heeft wel een verantwoordelijkheid in het op peil houden, of zelfs uitbreiden, van de voorzieningen. Dus meedenken om geschikte oplossingen voor de huisvesting te bedenken. Als het huidige gebouw niet meer aan de eisen voldoet, dan moet er een goed alternatief worden gevonden. Op loopafstand van het centrum, zodat bezoekers daar vooraf een hapje kunnen eten en na afloop van het bioscoopbezoek nog wat kunnen gaan drinken.

Steun de Corso!

In plaats van dat coalitiepartijen over dit onderwerp rollebollend met elkaar over straat gaan, zoals de fracties van VVD en D66, moet het zoeken naar een geschikte locatie wat CKenG juist betreft prioriteit krijgen. Steun de Corso door:

  • Je stem uit te brengen op de CKenG-poll op Twitter
  • Dit bericht te liken op de Facebook-pagina van CKenG
  • De voorzieningen in ons dorp te koesteren door 21 maart te stemmen op CKenG

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *