De Kennemer IJsbaan is een fantastische locatie voor jong en oud

Dankzij de vorst van afgelopen week kon er dit weekend voor het eerst in lange tijd weer worden geschaatst op de Kennemer IJsbaan. Voor wie er niet eerder is geweest: dat is de natuurijsbaan in het duingebied, gelegen tussen de atletiekbaan en Johanna’s Hof. Omdat de vorst niet doorzette en het ijs niet heel stevig was bleef de pret beperkt tot de kinderen. Zondag zette de dooi weer in.

Toch bewees ook de korte opening weer eens hoe fantastisch de Kennemer IJsbaan is en hoe trots wij als inwoners van Castricum mogen zijn dat wij zo’n unieke voorziening op zo’n unieke plek binnen onze gemeente hebben. Wat CKenG betreft genieten jong en oud ook in de nabije toekomst van de natuurijsbaan, al zijn wij met elkaar vanzelfsprekend wel afhankelijk van de weersomstandigheden.

De sportiefste partij van Castricum was zaterdag te gast bij bij de Vereniging Kennemer IJsbaan (VKIJ). Op de foto de hardwerkende (bestuurs-) leden samen met CKenG-lijsttrekker Leo van Schoonhoven, Rob Berkemeier en Arno den Bakker op het natuurijs. Wij spraken over sport, beweging en de toekomst van de natuurijsbaan. Hartelijk dank voor de gastvrijheid. CKenG luistert!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *