Sportiefste partij van Castricum op bezoek bij Mountainbike parcours in Akersloot

Niet iedereen weet dat wij een geweldig parcours voor Mountainbikers in onze gemeente hebben. Dankzij de gezamenlijke inspanningen van KP Biking en de voormalige CKenG-sportwethouders Bert Meijer en Leo van Schoonhoven is dit parcours in 2015 aangelegd als onderdeel van sportcomplex de Cloppenburgh in Akersloot, waar ook voetbalvereniging Meervogels zijn thuiswedstrijden speelt.

Tijdens donkere dagen is het parcours verlicht. KP Biking verzorgt trainingen voor zowel volwassenen als kinderen. Kijk voor meer informatie op de website van KP Biking of op de Facebook-pagina. Eigenaar Ton Kramer is genomineerd voor de Publieksprijs bij de Sportverkiezing van het Jaar. Stemmen kan tot 2 februari via het mailadres sportverkiezingen@castricum105.nl.

CKenG op MTB-bezoek

CKenG heeft zich sinds de oprichting in 2005 door huisarts Aart Leemhuis ingezet voor de gezondheid van onze inwoners. Sport en beweging zijn daar onlosmakelijk mee verbonden. De sportiefste partij van Castricum overlegt daarom dagelijks met verenigingen en hun leden. Zaterdag 27 januari was CKenG op MTB-bezoek in Akersloot. Op de foto de jonge mountainbikers samen met lijsttrekker Leo van Schoonhoven.

In de online-uitgave Sport & Bewegen zijn de idee├źn en belangen samengebracht die wij hebben opgetekend tijdens alle gesprekken met betrokkenen uit de lokale sportwereld. Speciaal samengesteld door en voor jou. Wij zeggen niet voor niets: ‘CKenG luistert’. Stem 21 maart op de sportiefste partij van Castricum!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *