Gastvrije ontvangst bij atletiekvereniging Castricum

De verbouwing is in volle gang. Na een aantal jaren sparen en voorbereiden wordt er aan de Zeeweg hard gewerkt om de accommodatie van AV Castricum geschikt te maken voor de toekomst. Naast een ingrijpende renovatie van de kleedkamers en douches wordt het gebouw aan de westzijde uitgebouwd. Hier komen het krachthonk in en de inschrijving voor boslopen, wat nu nog in verouderde, losstaande containers gebeurt. De verbouwing zal in mei zijn afgerond.

Voorzitter Joop Beentjes vertelt trots over de ontwikkelingen bij ‘zijn’ atletiekvereniging tijdens een bezoek van CKenG, afgelopen maandag. AV Castricum heeft zijn zaakjes organisatorisch en financieel goed op orde. De 450 leden, waarvan hardloper Michel Butter misschien wel de bekendste is, sporten met regelmaat aan de Zeeweg. Ook het Clusius College maakt gebruik van het complex.

De grootste zorg is de pachtovereenkomst, die afloopt in 2026. Het continueren daarvan en de gewenste groei van het aantal leden zijn thema’s die ook op de politieke agenda thuishoren. CkenG zal zich daarvoor inzetten. De sportiefste partij van Castricum heeft sport, bewegen en gezondheid prominent in het verkiezingsprogramma staan. De faciliteiten van AVC en de ambities van de vereniging sluiten daar perfect op aan.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *