Passie voor volleybal in zaal en zand

De sportiefste partij van Castricum was afgelopen zaterdag op bezoek bij VV Croonenburg. Bert Meijer en Rob Berkemeier spraken met het bestuur van de vereniging¬†over wat er nodig is om volleybal een goede toekomst te geven in Castricum. CKenG is onder de indruk van de “passie voor volleybal in zaal en zand” en zal de onderwerpen die VV Croonenburg heeft aangekaart meenemen tijdens de politieke behandeling van sportthema’s in de gemeenteraad.

Ook werden in de sporthal¬† de wedstrijden van Dames 1 en Heren 1 bezocht. Quote van de website van VV Croonenburg: “CKenG was zo sportief om de wedstrijdbal te schenken voor de door Dames 1 gewonnen wedstrijd tegen Simokos. Aanvoerster Marije Bloem neemt de wedstrijdbal in ontvangst. We wensen CKenG veel succes bij de komende verkiezingen.”

Op onze beurt danken wij VV Croonenburg voor de gastvrijheid en de sportieve benadering van de sport. CKenG wenst ‘onze’ volleyballers veel succes in de competitie(s). Jullie zullen ons nog regelmatig op de tribune zien!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *