Pim bedankt! Je hebt je bloemetje verdiend!

Hoezo illegaal plakken Pim? Een Limmense ondernemer helpen bedoel je. Dankzij onze net niet wakkere agent Pim van der Maas haalde CKenG landelijk de televisie met ‘illegaal’ plakken in Limmen. Wakker Nederland heef er een item van uitgezonden. In verkiezingstijd mag je van ons ook als ambtenaar je voorkeur voor CKenG laten blijken. Graag. Dus Pim mag dat van ons ook. Maar als ambtenaar moet je alleen toch wel even verifiëren of wat je zegt, of in dit geval twittert, ook klopt.

Nu zijn het hele leuke en hele grote posters, dat is waar en opvallen doen ze ook. Dat is ook waar. Maar Pim had even bij de eigenaar van het pand, de heer Piet Nuijens moeten informeren. Of hij had Leo van Schoonhoven wiens hoofd en naam op de posters staat, even moeten bellen. Kortom, Pim had alle mogelijkheden om, voordat hij tweets de wereld in stuurt, te achterhalen of wat ie zegt klopt. Dus niet.

CKenG heeft eigenaar Piet Nuijens in de aanloop naar de verkiezingen benaderd met de vraag of CKenG zichzelf en het leegstaande pand even onder de aandacht mocht brengen. Zoals bekend gaat CKenG vol voor ondernemers. En Piet kan voor de verhuur van het pand wel een beetje aandacht gebruiken. Dat dankzij onze Pim de nationale tv bereikt is, is natuurlijk heel prettig. Pim: bedankt voor het onder de aandacht brengen van CKenG. En namens Piet bedankt voor het onder de aandacht brengen van zijn leegstaande pand. Je kunt een bloemetje in één van de Nuijens zaken komen ophalen. Top dat je sympathie hebt voor CKenG en vooral dat je Piet hebt willen helpen! Een ambtenaar die laat zien dat hij 100% voor de lokale ondernemers gaat!

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *