Verkiezingen 2014 – CKENG grootste partij in Castricum

Tijdens de gemeenteraadsverkiezingen op woensdag 19 maart 2014 heeft één op de zes inwoners van Akersloot, Bakkum, Castricum, Limmen en De Woude gestemd op CKenG. Dankzij uw steun is CKenG de grootste partij in onze gemeente geworden!

De komende vier jaar zullen wij met vier leden in de Gemeenteraad vertegenwoordigd zijn: Roel Beems, Divera Borsboom, Willem Veldt en nieuwkomer Ralph Castricum. Met onze fractie gaan wij onze uiterste best doen om zoveel mogelijk van onze standpunten en ideeën gerealiseerd te krijgen.

De komende dagen en weken vinden de besprekingen met andere partijen plaats, die moeten leiden tot de vorming van een nieuwe coalitie in Castricum. Als grootste partij zal CKenG daarin het initiatief nemen.

Graag feliciteren wij D66 met de extra raadzetel die zij in de wacht hebben gesleept en de SP, die nieuw in de Castricumse gemeenteraad komt. Ook onze felicitaties voor de vrienden van CKenG in de omliggende gemeenten: Heiloo 2000 won de verkiezingen in Heiloo en PU in Uitgeest.

Nogmaals heel hartelijk dank voor uw steun en vertrouwen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *