Verkiezingen

Op woensdag 21 maart krijgt jij de kans om te stemmen op een partij die opkomt voor jouw belangen: CKenG. Waar je ook woont, in Akersloot, in Bakkum, in Castricum, in Limmen of op De Woude, wij (de kandidaten van CKenG) zijn er op bezoek geweest! Bij sportverenigingen, hobbyclubs, verzorgingstehuizen, inwoners thuis en bij ondernemers.

CKenG luistert!

Daarbij hebben wij heel goed geluisterd. Alle meningen en ideeën zijn omgezet in het CKenG-verkiezingsprogramma en een serie vlot leesbare digitale en interactieve magazines die belangrijke, veel door inwoners genoemde thema’s behandelen. Selecteer het onderwerp dat jouw interesse heeft, dan weet je onmiddellijk op welke manier CKenG zijn best voor je doet!

Boekje-Verkiezingsprogramma

CKenG Gemeenteraadsverkiezingen 2018 recreatie en toerisme

CKenG Gemeenteraadsverkiezingen 2018 sport en bewegen

CKenG Gemeenteraadsverkiezingen 2018 inwoners en participanten

CKenG Gemeenteraadsverkiezingen 2018 duurzaamheid

Bezoek regelmatig deze pagina voor het laatste nieuws over het verkiezingsprogramma van CKenG en de kandidaten waarmee wij de komende vier jaar jouw belangen willen behartigen. Heb je vragen of opmerkingen, of aanvullingen? Zijn wij zaken die jou interesseren vergeten, of hebben wij iets over het hoofd gezien in ons programma? Aarzel niet en mail ons je commentaar: leovanschoonhoven@ckeng.nl. Dan doen wij er direct iets mee. Wij zeggen niet voor niets: CKenG Luistert!

Verkiezingens programma
Verkiezings programma
Verkort verkiezings programma
Over onze kandidaten


Lees alles over onze ambities en wat wij voor u kunnen betekenen.

Klik hier voor de verkorte versie.